Over

Birds of Passage Airplane

Hoi, ik ben Roos en welkom op Birds of Passage! Of je nu een solo-reiziger bent op zoek naar verhalen achter de plaatsen die je niet zomaar voor lief wil nemen, of als je een nerdy avonturier bent op zoek naar escapism in de realiteit. Birds of Passage neemt je mee op een vlucht naar betoverende mythes en geschiedenisverhalen van plekken over de hele wereld. Op zoek naar reistips? Birds of Passage biedt deze aan door middel van cultuur, natuur en avontuur. Lees je liever in het Engels? Klik op het vlaggetje linksboven.

Fly with me!

Over

Over Birds of Passage
Op zoek naar fascinerende verhalen, legenden, mythes, geschiedenis en film locaties van over de hele wereld? Je bent op het goede adres. Of je nu een solo-reiziger bent op zoek naar verrijkende verhalen achter de plaatsen die je niet zomaar voor lief wil nemen, of als je een nerdy avonturier bent op zoek naar escapism in de realiteit. Birds of Passage neemt je mee op een vlucht naar betoverende mythes en geschiedenisverhalen op allerlei plekken, over de hele wereld. Op zoek naar reis tips? Birds of Passage biedt deze aan door middel van cultuur, natuur en avontuur.

Over mij
Hoi! Ik ben Roos, ik ben 23 jaar oud en ben altijd al een dromer geweest. Ik kan gefascineerd raken door verhalen uit het verre verleden, mythes en legendes op prachtige plekken. Daarnaast kan ik me helemaal verliezen in fantasy films of tv-series over historische gebeurtenissen. Birds of Passage is een platform waar ik mijn liefde voor verhalen kan delen in combinatie met mijn andere passie: reizen.

Contact: rooshaverman@gmail.com

Vlieg je mee?